Evenimente

Organizează evenimentul tău la Hanu’ Vișoianu!

Hanu' Vișoianu

Spațiu elegant, meniu delicios, amintiri de neuitat.
La Hanu’ Vișoianu, considerăm fiecare ocazie nu doar ca o simplă întâlnire, ci ca o celebrare. Restaurantul nostru, printr-o combinație armonioasă de tradiție și contemporaneitate, oferă cadru potrivit pentru a vă marca momentele speciale. Fie că doriți să organizați o cină familială liniștită sau să adunați colegii în cadrul unei întâlniri de afaceri, spațiul nostru adaptabil și versatil transformă fiecare eveniment într-o experiență memorabilă. Iar pentru cei care vor să se bucure de aerul proaspăt și cerul liber, terasa noastră oferă un spațiu suplimentar pentru relaxare și socializare.

Cazare

Parcare

Ring de dans

Colaborare Meniu

Esența unui eveniment de succes constă în detaliile mărunte care creează o experiență completă. La Hanu’ Vișoianu, ne mândrim cu o serie de facilități și servicii gândite pentru a vă satisface fiecare nevoie:

  • Ambianță rustică: Spațiul nostru, dominat de elemente din lemn, oferă o atmosferă caldă și primitoare, reflectând autenticitatea tradițiilor românești.
  • Cazare: Pentru cei care doresc să îmbine sărbătoarea cu odihna, punem la dispoziție camere confortabile – single, dublă sau dublă premium – toate dotate cu facilitățile moderne și decorate cu eleganță și gust.
  • Parcare: Nu trebuie să vă faceți griji în privința parcării; dispunem de un spațiu amplu și gratuit, destinat tuturor oaspeților.
  • Ring de dans: Pentru ca distracția să fie garantată, sala noastră de evenimente dispune de un ring de dans generos, ideal pentru pași de dans și momente de veselie.
  • Colaborare pentru meniu: Fiecare eveniment este unic, de aceea suntem deschiși la propuneri și adaptări ale meniului pentru a se potrivi perfect cu tematica și dorințele dumneavoastră.
Diversitatea și flexibilitatea sunt cuvinte cheie la Hanu’ Vișoianu. Suntem pregătiți să găzduim o varietate de evenimente, fiecare cu specificul său:
 
  • Cine familiale: Pentru acele momente intime, când doriți să vă adunați familia și să sărbătoriți împreună.
  • Întâlniri de afaceri: Un cadru profesional, dar în același timp cald și primitor pentru discuții de afaceri sau team-building-uri.
  • Zile de naștere: Sărbătoriți o nouă etapă a vieții într-un mediu vesel și plin de viață.
  • Botezuri și nunți: De la ceremonii intime până la sărbători grandioase, ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect pentru ziua dumneavoastră specială.
 
Indiferent de tipul evenimentului, ne angajăm să vă oferim o experiență personalizată, care să răspundă la cele mai înalte așteptări.

Testimoniale clienți

La Hanu' Vișoianu, ne străduim să oferim fiecărui oaspete o experiență memorabilă. Când vine vorba de evenimente speciale, mărturiile voastre sincere sunt cele mai valoroase recomandări pe care le avem.

Descoperiți mai jos poveștile și impresiile celor care au ales să își sărbătorească momentele de neuitat alături de noi. Lăsați-vă inspirați de amintirile lor și imaginați-vă cum ar putea arăta propriul vostru eveniment la Hanu' Vișoianu!

Un restaurant tradițional dar foarte modern în același timp, cu personal foarte atent și cu un meniu foarte variant dar și cu rețete originale (cel puțin pe care nu le găsești oriunde). Muzica este un punct forte, fiind formație de muzică ușoară/populară aproape în fiecare seară. Am avut multe evenimente de familie și mese private aici. Este destul de aglomerat, așa că mai bine rezervați din timp! Felicitări personalului pentru organizare și implicare!!
Alex Pascariu
Un local super frumos, cu personal deosebit, mâncare foarte bună și servire ireproșabilă! Am luat parte la un eveniment deosebit pentru familia mea și voi reveni cu drag cu o altă ocazie! Felicitări pentru tot ceea ce faceți!
Lenuța Bicu
O locație superbă, camera de hotel impecabilă, restaurantul și terasa amenajate extraordinar de frumos, personalul foarte amabil, totul a fost de nota 10. Voi reveni cu drag și recomand 100%!
Rebe
Am fost aseară aici la o petrecere de botez și pot spune am rămas super impresionat de cât de bine arăta acest local. Pe cât de rustic, pe atât de stilat. Mâncarea a fost foarte bună și mai mult decât suficientă. Și pentru ca îmi place uneori să îmi bag nasul mai peste tot, am făcut un tur și prin spatele restaurantului și am aruncat câte un ochi prin bucătărie și camerele de lucru și wowwww. Totul era lună! Curățenie, foarte bine organizate spațiile de depozitare.
Bogdan Grosu

Hanu' Visoianu

Te asteptam sa gusti din specialitatile si preparatele noastre gatite cu ingrediente proaspete care iti vor bucura papilele gustative.

Formular contact

Sau ne poți contacta telefonic la 0759 300 301!